Oxygen behandling

Med Dermalrollings lagt ind i Oxygenbehandlingen får du det helt optimale resultat

Hvad siger vores kunder?

4.8/5

På 45 minutter får du et yngre, friskere udseende og rynker glattet ud

Behandlingen foregår med en airbrush som puster hyaluronsyre og 90% koncentreret ilt på huden. Hyaluronsyren presses dybt ned i huden der hvor den mangler fug, smatidigt med at cellerne bliver iltet.

Inden Hyaluronserum bliver sprøjtet på huden, påføres en musekafslappende serum, som har den virkning som kendes fra injektioner, men lammer ikke muskelen. Til sidst i behandlingen påføres 90% ren ild, dette vil give huden et ekstra lift.

Oxygenbehandling inkl. afrens, peeling, afsluttende maske.

Vi anbefaler et kurforløb på 6 behandlinger over 6 – 8 uger, for bedst vedvarende resultat.
Ved køb af 5. behandlinger får du den 6. behandling gratis.

  • Oxygen behandling 399,-

    MicrodermaBrasion behandlinger med oxygen kun 150 kr. ekstra.

Oxygen behandling tæt på

Med Dermalrollings lagt ind i Oxygenbehandlingen får du det helt optimale resultat

Dermalrollings er en lille rulle med 192 steriliserede kirurgiske micronåle, som har ny længde på 0,2 mm, som rulles over huden. Disse nåle trænger ned i epidermis og laver små microhuller i huden og uden blødning, dette gør huden mere gennemtrængelig for næringsstoffer.

Efterfølgende Oxygenbehandling vil nu virke endnu mere effektiv.

Denne Dermalrollings har en merudfgift på behandlingen på Kr. 400,- og du får den med dig hjem, så du kan foretage Dermanrollings behandling på dig selv. Når du kommer til næste behandling, tager du din Dermalrollings med, så slipper du for denne merudgift.

MicrodermaBrasion, Diamant peeling luksus

Diamantslibning (Microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller, og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne. Diamantslibning har samtidig en god effekt på at formindske porestørrelsen, samt at udligne pigmentforandringer i huden.

Slibning og vakum effekten stimulerer kollagen-dannelsen og virker på hudens naturlige regenererende proces derved reduceres linier og rynker, huden føles mere frisk og får mere glød. Slibehovedet justeres altid efter din hudtype. Så selv dig med en sart hud kan tåle behandlingen.

Behandlingen bruges ved:

  • Diamantslibning 525,-

    Inkl. hudanalyse, dobbelt rens, Diamantslibning ansigt, dybde rens, maske og afslutning pleje.

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.

Oxygen behandling