Green Peel

En effektiv og naturlig behandling,
der hjælper med at forbedre hudens udseende og give den en strålende glød.

Hvad siger vores kunder?

4.8/5

Green Peel

Green Peel Behandlingen benytter sig af en blanding af naturlige urter og peelingprodukter for at eksfoliere og fornye huden.

Processen involverer påføring af en specialudviklet urteblanding på huden, som derefter masseres let ind i huden. Urterne virker ved at stimulere blodcirkulationen og fornye hudcellerne. Efterfølgende fjernes urteblandingen forsigtigt fra huden.

Green Peel kan tilpasses individuelt efter hudens behov og ønskede resultater. Efter Green Peel kan huden være let rød og føles stram. 

 • Green Peel Classic 2.400,-

  1:30 t. inkl. efterbehandling + Home Startkit

Green Peel Classic er den mest intensive og effektive form for Green Peel-behandling. Den er ideel til hud med acne, ar eller pigmentpletter. Behandlingen involverer påføring af en specialudviklet urteblanding på huden, som masseres let ind i huden for at stimulere blodcirkulationen og fornye hudcellerne. Efterfølgende fjernes urteblandingen forsigtigt fra huden. Green Peel Classic kan tilpasses individuelt efter hudens behov og ønskede resultater.

 • Green Peel Energy© 1.499,-

  1:30 t.

Green Peel Energy er en mildere form for Green Peel-behandling, der er velegnet til generelle forbedringer af hudkvaliteten og hudtonen.

Behandlingen indebærer påføring af en specialudviklet urteblanding på huden, som masseres let ind i huden for at stimulere blodcirkulationen og fornye hudcellerne. Urterne i blandingen hjælper med at forbedre hudens tekstur, reducere fine linjer og rynker samt give en mere jævn hudtone.

Green Peel Energy kan tilpasses individuelt efter hudens behov og ønskede resultater. Den er ideel til dem, der ønsker en forbedret hudkvalitet og mere strålende hud, men ikke har behov for den intensive virkning af Green Peel Classic.

 • Green Peel4Beauty 429,-

  30 min.

Denne behandling er en engangsbehandling, som får din hud til at stråle. Den er især god inden en fest, hvor du gerne vil stå knivskarpt.

 • Green Peel © Fresh-up 899,-

  1:30 t.

Green Peel Fresh-Up er ideel til kvinder, der ønsker at forbedre hudens udseende og give den et friskt boost. Behandlingen kan tilpasses individuelt efter hudens behov og ønskede resultater. Den er velegnet til alle hudtyper og kan udføres som en engangsbehandling eller som en serie af behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Efter en Green Peel Fresh-Up-behandling kan du forvente en øjeblikkelig forbedring af hudens udseende med en mere jævn hudtone og en fornyet glød.

Green Peeling