BB Glow

BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det sidste år

Hvad siger vores kunder?

4.8/5

BB Glow behandling

BB Glow behandling med PHYSIOLAB Cosmeceutical serum fra førende koreanske producenter giver en øjeblikkelig og gradvis effekt af udstråling og jævn hudfarve på ansigtet og omkring øjnene.

Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sund og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

BB Glow behandling er en række Microneedling behandling (fraktioneret mesoterapi), hvor BB serum leveres med en Microneedling pen og sterile NANO nåle. Processens unikke karakter er, at vi kan arbejde på øvre og nedre øjenlåg ved at anvende BB Glow serum med NANO nåle. BB Glow behandling med PHYSIOLAB serum.

Effekten ses allerede efter den første behandling, men serum-effekten amplificeres inden for ca. to uger. Derfor anbefales det at gentage procedurer efter to uger for at opnå en varig virkning på op til seks måneder. Afhængigt af det ønskede resultat og hudaccept, anbefales en kur på 3-5 gange.

Hvilke områder kan BB Glow anvendes?

BB Glow kan anvendes i alle hudområder, hvor der ønskes lysere hudtone, hud med hyperpigmentering, misfarvning, fregner og alderspots (ansigt, hals, dekolletage, hænder og / eller andre nødvendige områder).

BB Glow behandling anbefales:

Efter behandling:

Hvis du allerede har foretaget nogen kosmetisk og / eller laserbehandling, bør du ikke lave en BB Glow-behandling før efter to uger.

Pris pr. behandling:

  • Mørke rander 500,-
  • Hele ansigtet inkl. serum 900,-

    Behandlingen kræver 3-4 gange for at opnå det endelige resultat og den kan holde op til 2 år.

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.