Akne behandling

Få reduceret uren hud og reduceret ar dannelse gennem budgetvenlig og effektiv akne behandling

Hvad siger vores kunder?

4.8/5

Hvad er akne?

Akne er en hudlidelse, hvoraf man får uren hud i ansigtet med hudorme og bumser. Alle kan opleve akne uanset alder, men det ses især at det er teenagere der får akne, i forbindelse med hormonelle ændringer i kroppen.

Akne kan have en betydelig indvirkning på ens selvtillid, samt efterlade permanente akne ar i ansigtet, hvis det ikke bliver grundig behandlet i tide. Det er derfor vigtigt at få behandling hurtigst muligt, for at på bedst mulig vis pleje huden, og undgå dette.

Hos Clinique Colette får du akne behandling af ansigtet i høj kvalitet, hvor at tillid og nærvær er i fokus. Vi skræddersyer altid ansigtsbehandlingen efter hudtype og individuelle behov, herunder også antal behandlinger, så du er sikret det bedst mulige resultat.

Behandling af akne

Har du uren hud i ansigtet, tilbyder vi flere ansigtsbehandlinger mod akne.

Behandling af akne ansigtsbehandlinger vi bl.a. tilbyder er cosmelan og oxygen behandling mod uren hud. Oxygen behandlingen fungerer gennem MicrodermaBrasion – Diamant peeling luksus, som er en form for diamantslibning, der har en god effekt på at mindske porrestørrelsen. Behandlingen anvendes primært som behandling mod uren hud i ansigtet, hudorme, teenager akne, og generel akne i ansigtet.

Cosmelan behandlingen bruges mest ved pigmentpletter, der er forårsaget af akne i ansigtet.

Første klasse akne behandling i Charlottenlund

Hos Clinique Colette i Charlottenlund tilbydes ansigtsbehandling mod uren hud i ansigtet i høj kvalitet. Vi har altid kunden i fokus, og hos skønhedsklinikken kan du forvente en omhyggelig ansigtsbehandling i høj kvalitet, som folk gerne kører efter. Med mere end 7 års erfaring i branchen, har vi efterhånden udført mere end 10.000 skønhedsbehandlinger, og har stor erfaring med behandling af akne, teenager akne, og behandling af uren hud. Vi tilbyder behandling af uren hud til alle hudtyper.

Har du akne i ansigtet, og ønsker behandling af din hud, så tøv ikke med at kontakte Clinique Colette allerede i dag. Alle skal have råd til ansigtsbehandling af uren hud – derfor tilbyder vi lave priser på ansigtsbehandlingen. Vi står klar til at svare på spørgsmål samt giver gratis konsultation ud fra hvilken behandling der vil give det bedste resultat til netop dig. Du kan med fordel bruge booking systemet, og få booket en tid med det samme. Lad os sammen finde den bedste løsning til netop din hud.

Briks til behandling