Cosmelan

Oplev en verden af skønhed og velvære med luksus ansigtsbehandling i Charlottenlund

Hvad siger vores kunder?

4.8/5

Cosmelan behandling

Cosmelan er en peeling, der både fjerner pigmentpletter og skjolder og samtidig ensarter din hudtone, og giver dig et friskere udseende. Cosmelan er god til de dybe pigmenteringer, hvor laseren ikke kan nå ned. Cosmelan er især udviklet til melasma, som typisk ses som store pigmentskjolder i panden, på kinderne og på overlæben. Cosmelan er endvidere god til alle hudtyper og hudfarver.

Behandlingen består af 2 trin:

  1. En peeling i klinikken.
  2. Et forløb med hjemmeplejeprodukter.
  • Cosmelan behandling 3900,-

    Inkl. produkter til forløbet hjemme.

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.

Skønheds behandling

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, akne og pigmentforandringer.

Melanindannelse

Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og giver mulighed for at fjerne hyper-pigmenteringer effektivt og give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage. Cosmelan er kendt og brugt blandt førende klinikker i 64 lande. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Fordele

Cosmelan-behandlingen giver en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

Behandling Trin 1 – På klinikken

Cosmelan peelingen

Peeling påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Peelingen ligner en muddermaske og skal forblive på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Behandling Trin 2 – Vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelsesproduktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2, et medicinsk produkt, anvendes flere gange dagligt og der forsættes i flere måneder, selvom pletterne er fjernet. Det har forebyggende virkning og minimerer risiko for at pletterne kommer tilbage.

Cosmelan 2 skal bruges helt op til 1 år.

Resultat

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne. Allerede 7-10 dage efter start af behandlingen med Cosmelan kan man observere en mærkbar forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet.

Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås det maksimale resultat, pletterne bliver reduceret, og huden får sin naturlige kulør.

Som en bonuseffekt reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til akneplaget hud med pigmenteringer.