Massage

Oplev en verden af skønhed og velvære med luksus ansigtsbehandling i Charlottenlund

Hvad siger vores kunder?

4.8/5

Hvad er massage?

Berøring i form af massage har været praktiseret i flere tusinde år og dens virkninger er veldokumenteret og fortæller tydeligt at massage er godt for os. Regelmæssig brug af massage betyder at vi bliver mere rolige, sundere og gladere.

Læs mere om vores forskellige behandlinger:

Klassisk Massage

Klassisk Massage er en dybdegående massageform med opmærksomhed på enkelte musklers tilstand.
Massage er et magisk redskab til at hjælpe med at ændre tilstanden af kroppen og at finde indre ro, harmoni og afspænding.

 • Hel Krop 450,-

  30 min.

 • Hel Krop 577,-

  60 min.

Ryg behandling

 • Ryg behandling 400,-

  Inkl. afrens, pelling, dypterens, massage, mask og afslutning produkter.

Hotstone massage

Stenmassage er en blid og meget dyb afslapning. Det er meget svært ikke at give sig hen til varmen fra de smukke lavasten, som placeres på din krop og bruges til at massere dig med. Det er selvforkælelse og afstressning, som absolut skal prøves.

Der masseres med opvarmede lavasten i blide bevægelser på hele kroppen. Det får langsomt varmen til at brede sig fra top til tå, hvorved kroppen afslappes, og spændinger i musklerne løsner sig. Hot stone massage er en helt unik oplevelse, som alle bør unde sig selv, og selvom det måske lyder lidt alternativt at massere med varme lavasten, så er hot stone massage en både anerkendt og meget effektivt form for massage, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig her i klinikken. Alle kan have glæde af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og på at opleve de gavnlige effekter på din egen krop.

 • Hotstone massage 450,-

  30 min.

 • Hotstone massage 600,-

  60min.

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves der 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves fuldt beløb.